Facebook

 

XVI. kerület

Budapest XVI. kerülete a Duna bal partján, a pesti oldal keleti részén fekvő kerületek egyike.

Északon Csömör, keleten Kistarcsa és Nagytarcsa, délkeleten Budapest XVII. kerülete, délnyugaton Budapest X. kerülete, nyugaton Budapest XIV. kerülete, északnyugaton Budapest XV. kerülete határolja.

Városrészek:

  • Árpádföld
  • Cinkota
  • Mátyásföld
  • Rákosszentmihály
  • Sashalom

 

Népsűrűség: 2074 fő/km²

Terület: 33,52 km²

Támogatás

Ha támogatni szeretné munkánkat kérjük vegye fel a kapcsolatot a Rákosmenti Mezei Őrszolgálat vezetőjével a Kapcsolat menüponton keresztül!

Kapcsolat

Ügyeleti telefonszámunk:

06-20-331-8001

Ha szemetelést, természetkárosítást lát, kérjük hívja azonnal ügyeleti számunkat! Ha teheti jegyezze meg a pontos helyszínt és ha van, a gépjármű forgalmi rendszámát. Köszönjük!

1165 Budapest
Sarjú út 5.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">rEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.mezoor.hu
Telefon: +36-1-608-2820

Képgalériánkból

Hírek

Rólunk

Mindannyiunk érdeke, hogy egy olyan élhető városrészt teremtsünk meg, mely a minőségi életet lehetővé tevő egészséges lakókörnyezet kialakításán, a pihenés és felüdülés tereinek bővítésén és minőségi fejlesztésén alapul. Mindez az elkerülhetetlen környezetszennyezés csökkentését igényli.

Scroll to top