Facebook

 

Fővárosért Emlékzászlót kaptunk!

 2018 november 17-én, Budapest Főváros Közgyűlése, Budapest természetvédelmi értékeinek védelme, biztonsága érdekében nyújtott példaértékű tevékenysége elismeréseként, Fővárosért Emlékzászló díjat adományozott a Rákosmenti Mezei Őrszolgálatnak, melyet Tarlós István főpolgármester adott át Oláh Csaba intézményvezetőnek. A Főváros napja alkalmából rendezett ünnepségen számos közéleti személyiségen kívül részt vett és beszédet mondott Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is.
Nagy megtiszteltetés számunkra az elismerés, továbbra is mindent megteszünk természeti értékeink megőrzése érdekében, folytatjuk harcunkat a köz szolgálatában!

Támogatás

Ha támogatni szeretné munkánkat kérjük vegye fel a kapcsolatot a Rákosmenti Mezei Őrszolgálat vezetőjével a Kapcsolat menüponton keresztül!

Kapcsolat

Ügyeleti telefonszámunk:

06-20-331-8001

Ha szemetelést, természetkárosítást lát, kérjük hívja azonnal ügyeleti számunkat! Ha teheti jegyezze meg a pontos helyszínt és ha van, a gépjármű forgalmi rendszámát. Köszönjük!

1165 Budapest
Sarjú út 5.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">rEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.mezoor.hu
Telefon: +36-1-608-2820

Hírek

Rólunk

Mindannyiunk érdeke, hogy egy olyan élhető városrészt teremtsünk meg, mely a minőségi életet lehetővé tevő egészséges lakókörnyezet kialakításán, a pihenés és felüdülés tereinek bővítésén és minőségi fejlesztésén alapul. Mindez az elkerülhetetlen környezetszennyezés csökkentését igényli.

Scroll to top